PDF belgelerinin oldukça yaygın bir şekilde kullanılmasına rağmen bunları oldukça seyrek görüyorum. Bu nedenle, bu formatla bilgisayarımda çalışmak için özel bir yazılım yok. PDF’nin başka bir formata dönüştürülmesinin her dönüşümü, belgenin bir çok parçaya bölünmesi veya resim çıkarılması bir problem haline geldi. Web’de harika bir web sistesi olan PDF.io hizmetini bulana kadar.
Hizmetin ana sayfasında tüm özelliklerin tam listesi bulunmaktadır. Buradambelgelerin boyutunu küçültme ve sayfalandırma ve PDF’nin farklı ofis formatlarına dönüştürülmesi ve diğer pek çok faydalı işlevler site online olarak yapmaktadır.
Bir işlem seçtikten sonra, işleme tabi tutulan dosyayı sunucuya yüklemeniz yeterlidir. Bunu yapmak için, standart yöntemi kullanabilir veya dosyanın Dropbox bulutu veya Google Drive’daki yerini belirtebilirsiniz. Ayrıca, web üzerinde mevcut herhangi bir dosyaya bir bağlantı eklemek seçeneği de vardır.
Kısa bir süre bekledikten sonra, servis sizi otomatik olarak sayfaya yönlendirir. Bitmiş dosyayı indirmek için tek bir düğmeyi tıklatmanız gerekir. Her şey hızlı, kullanışlı ve tamamen ücretsizdir.
Bazen PDF belgeleriyle bazı işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyorsa, bu hizmeti yer imlerine kaydedin. Bu, hantal ve sıklıkla pahalı bir yazılım yüklemenizi gerek kalmayaçaktır.
Aşağıdaki bağlantıdan siteye ulaşabilirsiniz.
Smallpdf ile pdf dosyalarını küçültün
Smallpdf.com pdf dosyalarınız online olarak sıkıştırma (küçülte) işlemi yaparak belgelerinizi 144 dpi sıkıştırarak bir saat boyunca sunucu firmasında kaldıktan sonra otomatik olarak silinir.
Smallpdf.com pdf dosyaları Jpg dönüştürme ve word belgeleri (doc ve docx formatında) bir çok farklı dönüştürme işlemleri yapan ücretsiz bir web sitesidir.
Siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Pdfcandy Pdf için kapsamlı bir çevrimiçi site
PDF formatında belgelerin paylaşımı düzenlenmesi artık çok kolaylaşmıştır. PDF dosya özgünlüğü kısıtlamaları serbest bırakarak istenilen bir belgenin biçimlendirmesini (yazı, resim, grafik nesneleri, vs) korumak ve ve bilgisayar görüntülemek veya yazdırmak için imkan veren kapsamlı bir siteden sizlere bahsedeceğim. Pdf candy size PDFdosyalarını düzenleyeçek tüm online araçları kullanma imkanı veriyor.
Pdfcandy.com sitesinin varlığından mail ile haber veren Alexa Davis’a çok teşekkür ediyorum.
PDF Dosyalarında Kelime Sayısını Sayan Çevrimiçi Siteler
Bu PDF kelime sayacının ana sayfasını açın ve diskten PDF eklemek için Metni Yükle düğmesini kullanın. Çevrimiçi PDF’nin URL’sini de ekleyebilirsiniz. PDF yüklendikten sonra, bu PDF’yi işler ve sonuçları gösterir. Sağ bölümde metin istatistikleri, alt kısmında ise sözcükler ve tümcecik istatistikleri gösterir.
Bu countwordsfree.com PDF kelime sayıcı site ePub, DOCX, DOC, Excel, HTML, TXT, XLSX, XLS ve diğer biçimli dosyaların sözlerini saymanızı sağlar. PDF veya yüklenen başka bir belge için ayrıntılı metin istatistiklerini gösterir. Site sözcüklerin, tümcelerin, karakterlerin, noktalama işaretlerinin, satırların, rakamların ve paragrafların sayısını denetleyebilirsiniz. Ortalama okuma süresi ve yazım süresi de bu hizmet tarafından sağlanır. Belgede bir sözcüğün kaç kez oluştuğunu da görebilirsiniz.
https://www.kennistranslations.com/wordcount
Tek veya birden çok PDF belgesi yüklemek için BROWSE düğmesini kullanın. PDF yüklendiğinde COUNT düğmesine basın. Bundan sonra, istatistikleri gösterecektir.
Kennis Counter ayrıca PDF, DOCX, DOC, RTF, TXT, XLSX, XML, vb. sözcükleri sayar. Ayrıca PPT, PPTX, HTML, ODT, ePub ve zip dosyalarında bulunan sözcük sayısını da gösterebilir. Birden çok PDF belgesindeki sözcükleri birlikte sayabilmektir.